Is de inkt veilig?

Ja, de inkt- en pigmentstoffen die wij gebruiken voldoen aan de strengste eisen. Dit wordt gecontroleerd door de Voedsel en Waren Autoriteit. Natuurlijk zijn er wel risico’s, meer info op onze informatie pagina.

Hoe zit het met de hygiëne?

Voordat de tatoeage wordt aangebracht, wordt de huid goed schoongemaakt, gedesinfecteerd en waar nodig geschoren. Hiervoor gebruiken wij altijd een nieuw wegwerpscheermesje wat na die tijd altijd direct wordt weggegooid. Het aanbrengen van een tatoeage gebeurd zo hygiënisch mogelijk.

Welke zalf moet ik gebruiken?

Wij adviseren Bepanthen zalf te gebruiken.

Hoe vaak was ik de nieuwe tattoo?

Was de getatoeëerde plek 4 maal per dag met een milde niet geparfumeerde blok zeep totdat de tatoeagewond geheel genezen is.

Mag ik met de nieuwe tattoo zwemmen?

Nee, vermijd tijdens het genezingsproces contact met zwemwater (chloorzwembaden, bubbelbaden, natuurlijk zwemwater). Maak tevens geen gebruik van sauna of stoombad.

Hoe lang moet de folie er op blijven?

U kunt de folie na enkele uren verwijderen en de wond behandelen zoals op de informatie pagina word omschreven.

Mag ik met de nieuwe tattoo zonnen?

Nee, stel de getatoeëerde plek niet bloot aan de zon of zonnebank (ook niet met een zonnebrandmiddel). Gebruik ook na de genezingstijd op de tatoeage altijd een hoge beschermingsfactor tijdens het zonnen.

Hoe lang duurt het genezen?

De genezingstijd van een tatoeage bedraagt ongeveer twee weken.

Wat kost een nieuwe tattoo?

Een prijs noemen via telefoon, email of Facebook is onmogelijk! Elk ontwerp vereist zijn eigen tijd om uw tatoeage op een vakkundige manier te zetten, het is immers een blijvend iets. U kunt uw (zelfgemaakte) ontwerp meenemen naar onze shop, wij kijken hierna en bepalen met u de grootte e.d. Ook hebben wij in onze shop ruim 30.000 voorbeelden van tatoeages. Vanwege onze hygiënische handelingen hanteren wij altijd een minimum prijs, Voor tattoo’s van meerdere sessies rekenen wij een uurtarief.

Geven jullie ook garantie op een tattoo?

Ja, wij geven altijd garantie op ons werk.  Mits je de tattoo volgens onze regels verzorgd!

De pijnlijkste plek van een tattoo

Dit is per persoon erg verschillend, er zijn natuurlijk altijd plekken die wat gevoeliger zijn.

Ik wil graag een tattoo maar ben erg zenuwachtig

Dit is uiteraard logisch, het is niet zomaar iets. Vertel altijd van te voren dat je zenuwachtig bent, dit is niks om voor te schamen. Hier kunnen wij dan rekening mee houden en zullen je alles uit leggen wat we gaan doen. Dan ga je zeker zeggen is dit het? heb ik me hier zo druk om gemaakt.