By 23 november 2020 Weetjes Comments Off

De meest pijnlijke plekken voor een tatoeage.

Het is een bekend feit dat het krijgen van een tatoeage pijn doet. Voor het grootste deel zijn al deze hieronder vermelde plaatsen buitengewoon pijnlijk en u moet zich daar zeker van bewust zijn voordat u naar binnen gaat om deze gebieden te laten tatoeëren. Veel van de pijn wordt veroorzaakt door een gebrek aan spier- of vetkussen in deze gebieden, waardoor de naalden consequent herhaaldelijk over dunne huid- en botlagen gaan. Als het alleen maar huid en botten zijn, weet je dat het pijn zal doen. Maar maak je geen zorgen, als je eenmaal door de pijn heen bent, loop je weg bij Tattoo Studio Crybaby Zwolle met een stuk dat het allemaal de moeite waard maakt. Wie mooi wil zijn moet pijn lijden. Dus bekijk deze lijst hieronder om enkele van de tien meest pijnlijke plekken te zien om getatoeëerd te worden. Ook bij Tattooshop CryBaby Zwolle.

Borstbeen Tatoeage

Borstbeen tatoeage

Tattoo by Martin ©2020 Crybaby Tattoo Zwolle

Het borstbeen is pijnlijk om dezelfde redenen als de borst, maar het borstbeen strekt zich ook uit tot aan de maag, waardoor de pijnlijke trillingen van de borst zich ook naar beneden uitstrekken. Twee woorden: niet prettig.

Binnenkant arm

Tatoeage binnenkant arm

Tattoo by Martin © Crybaby Tattoo Zwolle

Zoals bij veel van de andere pijnlijke delen van het lichaam, zal de binnenarm echt pijn doen. De dunheid van de huid is opnieuw de boosdoener en de zenuwen zullen onmiddellijk reageren op elke shader-naald. Hoewel sommige gebieden kloppen en pijn doen, voelt dit meer als een krassende brandwond. Wees voorbereid!

Handen

Tatoeage op hand

Tattoo by Martin ©2020 Crybaby Tattoo Zwolle

Vooral de handen, vingers en knokkels zijn extreem benig en gevuld met ligamenten. Omdat de huid van je handen zo dun is, wordt het ook buitengewoon pijnlijk.

Ribben

Tatoeage op rib

Tatoeage by Martin © 2020 Crybaby Tattoo Zwolle

Auw!! . De omtrek, schaduwen en markeringen zijn vrijwel allemaal even pijnlijk als je je ribben laat tatoeëren. De huid is zo dun over dit toch al zeer gevoelige gebied en de botten zijn uitgespreid, waardoor er groeven en direct bot achterblijven waar de naalden overheen kunnen grazen. Je hebt zeker pauzes nodig tijdens ribsessies. Maar wanneer het klaar is ben je supertrots!

Wervelkolom

Tattoo wervelkolom

Freehand Tattoo By Martin ©2020 Tattooshop Crybaby Zwolle

Je wervelkolom bestaat voornamelijk uit zenuwen en botten, en bijna elke belangrijke zenuw in het lichaam is afkomstig van een deel van het ruggenmerg. Voeg pijnsignalen toe van tatoeage-naalden die je ruggengraat raken aan de overvloed aan andere sensorische informatie die naar je hersenen wordt gestuurd, en je zult merken dat de wervelkolom een van de meest pijnlijke plekken is om een tatoeage te krijgen.

Keel en Nek

© Tattoo Studio CryBaby Zwolle

Er lopen in totaal 20 belangrijke zenuwen van de cervicale wervelkolom en schedel naar de voorkant van de nek en keel, zodat u alles kunt doen, van glimlachen tot het draaien van uw hoofd tot ruiken, horen, zien en proeven. Het zachte weefsel aan de voorkant van de nek (met name boven de luchtpijp) is het meest gevoelige deel van dit gebied, waarbij het sleutelbeen aan de basis van je nek de op een na meest pijnlijke plek in dit gebied is die vanwege de aanwezigheid is getatoeëerd van bot dicht bij het oppervlak van de huid, naast vele zenuwuiteinden.