By 1 december 2020 Weetjes Comments Off

Dieren Tatoeages

Dieren tatoeages door Tattooshop Crybaby Tattoo Zwolle

Tatoeages met afbeeldingen van dieren vinden hun oorsprong in de oude geschiedenis en de gedachte erachter is in de moderne tijd niet veel veranderd.

Er zijn vaak dieren die stereotiep zijn voor bepaalde eigenschappen, en veel mensen die zien dat ze soortgelijke eigenschappen vertonen, merken dat ze affiniteit voelen met het dier in kwestie. Mensen die zichzelf zien als loyale overlevenden, kunnen bijvoorbeeld affiniteit met de wolf voelen. Mensen die zich identificeren als wild, wijs en hoogvliegend, kunnen kiezen voor een uil.

Vooral zeelieden hebben een geschiedenis van het krijgen van tatoeages om hen geluk te brengen, en men dacht dat een vistatoeage een man die overboord werd gegooid zou kunnen helpen om te zwemmen (als een vis) en de beproeving te overleven.

Dierlijke aspiraties zijn niet de enige redenen waarom mensen dieren tatoeages zouden willen, maar velen gebruiken tatoeages als een manier om een ​​geliefde te herinneren, en soms is die geliefde een huisdier. Als zodanig kan de mogelijkheid om met succes een verscheidenheid aan dieren voor uw klanten te tekenen en in te kleuren, veel betekenis aan hun huidruimte geven. Het vermogen om de herinnering aan hun geliefde huisdier voor altijd levend te houden op hun huid en dicht bij hen, kan veel troost bieden, vooral in tijden van verdriet, en u zou deze service aan uw klanten kunnen bieden met de juiste portfolio, vaardigheden en tattoo-apparatuur.

Animal Tattoo betekenissen
Sommige dieren zijn populairder dan andere, misschien omdat hun soort meer een gevestigde persoonlijkheid heeft. Als je een klant hebt die je studio binnenkomt wetende dat ze een dierentatoeage willen die een deel van hun identiteit symboliseert, kan de volgende gids hen misschien helpen tot een conclusie te komen:

Wolf Tattoo – De wolf is een tatoeage voor een pack-georiënteerd individu. Dit pakket symboliseert misschien hun vrienden of hun familie. De wolf is ook een sterk wezen dat bestand is tegen koude en barre klimaten waar voedsel schaars is, en jagen tijdrovend is. Een persoon met veel vastberadenheid kan affiniteit voelen met de wolf.

Wolf tatoeage

© Tattoo Studio Crybaby Tattoo Zwolle

Dolfijn Tattoo – Dolfijnen symboliseren vrijheid, vriendschap en intelligentie. Net als vogels symboliseren tatoeages van dolfijnen en andere vissen de durf om te gaan waar anderen dat niet kunnen, omdat dit de dieren zijn die genieten van het leven op terreinen die de meeste mensen nogal vreemd lijken.

Dolfijn tattoo

© Tattoo Studio Crybaby Tattoo Zwolle

Uil tatoeage – Net als dolfijnen suggereren uilen vrijheid, maar ze staan ​​ook bekend als ongelooflijk wijs. Hun vermogen om hun hoofd te draaien naar verbijsterende hengelsport wekt de indruk dat ze alles zien, wat leent voor hun wijze beeldspraak. In de literatuur en in sommige culturen worden uilen ook gebruikt om waanzin aan te duiden en de dood in te perken, dus een uil tatoeage kan een belangrijke persoonlijke herinnering voor de drager betekenen.

uil tatoeage

© Tattoo Shop Crybaby Tattoo Zwolle

 

Slang Tattoo – Slangen waren erg populaire tatoeages voor de oude Egyptenaren, en ze vertegenwoordigden vaak vrouwelijke goden. In de moderne tijd vertegenwoordigt de slang misschien een sluwe levenshouding, maar ze communiceren ook vaak over wedergeboorte, transformatie en genezing. Deze positieve eigenschappen van groei houden verband met de frequente huiduitval van de slang, wat door kunstenaars wordt gelezen als verandering en ontwikkeling.

Zwaluwtatoeage – de omtrek van een zwaluw is heel uniek, wat betekent dat een zwaluwtatoeage vrij klein kan zijn, maar toch onmiddellijk herkenbaar voor zijn soort. Dit maakt het een populaire keuze onder nieuwe tatoeages.

Als vogel vertegenwoordigt de zwaluw natuurlijk vrijheid, maar hij heeft een specifieke geschiedenis en traditie om de ziel naar de hemel te dragen op het punt van de dood. De zwaluw staat voor zowel reislust en ervaring als vrijheid.

Leeuw Tattoo – De ultieme kattentattoo – de leeuw staat voor kracht, macht en sterke familiebanden. Het vertegenwoordigt iemand die meestal een heel kalm uiterlijk vertoont, maar diep van binnen veel passie bevat.

Leeuw tatoeage

Paarden tatoege – Paarden zijn al lang veerkrachtige metgezellen voor mensen, en daarom kan het paard een sociaal karakter vertegenwoordigen. De hengst is echter ook een symbool van wilde vrijheid.

Lees ook onze andere artikelen:

Tattoo Historie

De meest pijnlijke plekken voor een tatoeage.